Q: For the cost proposal section, does Standard Form 1411 mean the submittal is the same as the Spaceport 2 Sample Mission submittal for cost?

A: We did not require a SF 1411 in the instructions. We are not requiring the same price submittal for COSMIC that was called out in the Instructions for Offerors on the basic contract. We must be able to determine the Firm Fixed Price being offered for the COSMIC spaceport services; we require nothing beyond that. Additional details would be voluntary on the part of the offeror.

Q: For the Technical Volume (20 pages), is there a Mission Capability description required in this volume?

A: As stated in Special Contract Requirement H-024 of RFP F04701-04-R-022, Ordering Procedures, paragraph 3: 


“In the proposal, the contractor shall identify schedule milestones, technical capabilities, and past performance since contract award.” 

However, the past performance requirement was eliminated in the Letter RFP for COSMIC because no past performance has taken place under this contract; therefore, the requirement is that the COSMIC technical volumes identify schedule milestones and technical capabilities.  A Mission Capability description is not specifically required. In addition, because the COSMIC competition is “Lowest Price Technically Acceptable” (reference COSMIC letter RFP paragraph 3) the proposal must demonstrate that the proposed approach is technically acceptable. It is each offeror’s prerogative to structure the COSMIC proposal as it sees fit to accomplish these requirements. 

